Díjazottak, jubilánsok

Rendhagyó körülmények között adtuk át idén aktív és nyugalmazott dolgozóinknak azokat az elismeréseket, amelyek a több éves, évtizedes munkájukat méltatják. A hagyományok szerint a pedagógusnapi ünnepségen köszönti az óvodavezetés és a közösség azokat a munkatársakat, akik több évtizedes pályafutásuk elismerése és lezárásaként, Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesülnek, akik jubileumi jutalomra jogosultak, illetve akik a kollektíva szavazata alapján elnyerték a Gyermekmosoly Évi Díjat. Idén a vírus okozta helyzet ezt a szép szokást is felülírta.

Mint Micskiné Bodó Erzsébet óvodavezető elmondta, várta az alkalmat, hogy a teljes alkalmazotti közösség előtt, méltó körülmények között történhessen meg e díjak átadása, azonban a vírusveszély miatt sajnos egyetlen olyan rendezvényt sem tudnak megtartani, amelyen a közösség egyszerre részt vesz. Így hát egy hétköznap délután, szűk körben, a Szivárvány óvoda tornatermében vették át elismeréseiket a díjazottak.

Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesült Dobos Endréné, a Bóbita óvoda nyugalmazott vezető-helyettese, és Kaló Zsuzsanna, aki óvodapedagógusként a Szivárvány óvodából vonult nyugdíjba az elmúlt nevelési évben.

Pályafutásuk negyven éves jubileumát ünneplik idén Szőcs-Józsáné Tóth Katalin, Tógyerné Révész Márta óvodapedagógusok, valamint Micskiné Bodó Erzsébet óvodavezető. Három évtizedes munkája elismeréseként köszöntötték Tarné Balogh Mária, Béke Éva óvodapedagógusokat és Turi-Oláh Mónika dajkát. 25 éves jubileuma alkalmából vett át elismerést Orosz Mária dajka.

A Gyermekmosoly Évi Díjat, az alkalmazotti közösség javaslata alapján Nagy Éva, a Tündérkert épület óvodapedagógusa, és Nagy Gyuláné, a Szivárvány óvoda dajkája vehették át.

A díjazottaknak szívből gratulálunk!