Rólunk

szederindaA Szederinda Óvoda barátságos épülete 1976 őszétől ad otthont az óváros gyermekeinek. Két jól felszerelt csoportunkban négy gyermekszerető óvodapedagógus dolgozik, a nevelő munkát két szakképzett dajka néni és egy pedagógiai asszisztens segíti. Óvodánkban részben osztott csoportokban (kis-középső, nagy-középső) folyik a nevelő munka és a játékos tanulás.

Büszkeségünk az épület mögött elhelyezkedő, az utcától teljesen védett, esztétikus, gondozott udvarunk, melyen fából készült, biztonságos, korszerű játékok biztosítják a sokoldalú mozgáslehetőséget gyermekeink számára.

Különálló tornacsarnok és két fejlesztő helyiség áll fejlesztőpedagógusunk és gyermekeink rendelkezésére.

Az óvodában kialakítottunk egy sószobát is, melyet minden nap használnak a gyermekek a testnevelés, mese foglalkozás és a fejlesztő foglalkozások alkalmával. Hagyományos óvodai programjainkon, ünnepeinken kívül aktívan részt veszünk a városrész rendezvényein, szervesen bekapcsolódva a kulturális életbe.

Arra törekszünk, hogy az ide járó gyermekek nyugodt, szeretetteljes légkörben éljék meg mindennapjaikat, és jó szívvel tekintsenek vissza az óvodás éveikre.
 
 
Az óvoda nyitva tartása: 6.00-16.30 óráig