Rólunk

szivarvanyA Szivárvány Óvoda – 6. sz. Napközi Otthonos Óvodaként – 1979-ben nyitotta meg kapuit. A gyerekeket nyolc esztétikus, jól felszerelt csoportszobában fogadjuk, rendelkezésünkre áll egy sófallal felszerelt tornaterem, valamint fejlesztő helyiségek is. Épületünk és udvarunk teljes rekonstrukciója 2016-ban fejeződött be, ennek köszönhetően energiatakarékos és korszerű, a mai kor igényeinek maximálisan megfelelő körülmények között tudjuk fogadni az óvodásokat. 
Épületünkben hasonló életkorú gyermekek kerülnek egy csoportba. Igyekszünk számukra nyugodt, családias, szeretetteljes légkört biztosítani, érzelmi és értelmi fejlődésüket egyaránt segítve és támogatva. A kiegyensúlyozott napirend mellett fontosnak tartjuk az élményszerzést is, így rendszeresen szervezünk olyan programokat, kirándulásokat, amelyek során a gyermekek ismeretekhez juthatnak, és megtapasztalják a közös élmények örömét.
Egy tehetséggondozó műhely működik óvodánkban, az ünnepkörök előtt kézműves játszóházat szerveznek kollégáink. 
A sokoldalúan képzett óvodapedagógusokon, gyermekcentrikus dajkákon kívül pedagógiai és gyógypedagógiai asszisztensek is segítik a gyermekek minél szakszerűbb és színvonalasabb ellátását.
 
Az óvoda nyitva tartása: 05.00-17.00 óráig