Rólunk

tunderkertIntézményünk 1975-ben épült, a város negyedik óvodájaként. Hét csoportban közel kétszáz gyermeket tudunk fogadni, tágas, világos, a kreatív óvónőknek köszönhetően esztétikus csoportszobákban. Gyermekcsoportjaink osztott, részben osztott és osztatlan szervezéssel működnek. Épületünk tárgyi felszereltsége gazdag, adottak a nyugodt játéktevékenység feltételei, az érdeklődést felkeltő képességfejlesztő játékok. Minden csoport külön udvarrésszel rendelkezik, melynek füvesített területei, napos és árnyékos részei, növényei és játékeszközei kitűnően szolgálják a gyermekek kellemes időtöltését és mozgásfejlődését.
 
Épületünkben tornaterem, valamint fejlesztő helyiségként is funkcionáló sószoba van, mely biztosítja az egészséges életmód lehetőségeinek bővítését. A nevelő munkát szakképzett óvodapedagógusok és fejlesztő pedagógusok látják el, a pedagógiai asszisztensek és dajkák nevelést segítő tevékenységével kiegészítve.

Két tehetséggondozó műhely is működik épületünkben, hagyományos rendezvényünk a Tündérkerti nap, amely játékos közösségi és sport programként lehetőséget ad a családoknak egy vidám, tartalmas délután eltöltésére.
 
Az óvoda nyitva tartása: 05.30-17.00 óráig